Welkom op het VVN vrijwilligersplein

Wat ontzettend leuk dat je vrijwilliger bent bij Veilig Verkeer Nederland! Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, vind je hier informatie en handige documenten die je helpen bij je activiteiten voor Veilig Verkeer Nederland.

Het VVN Vrijwilligersplein is er voor jou. We willen het zo goed mogelijk aansluiten op wat jij nodig hebt. Mis je iets, heb je een tip of suggestie? Of vind je het leuk om deel te nemen aan het testpanel voor het VVN Vrijwilligersplein? Laat het ons weten.

Ben je voorzitter, secretaris of penningmeester? Dan kun je de actuele relatiegegevens vinden van de bestuursleden, verkeersouders en leden in jouw werkgebied. Ook zijn hier alle belangrijke tools voor de penningmeester te vinden.

In onze webwinkel kun je allerlei materialen bestellen die je kunt gebruiken bij je activiteiten. Veel succes en plezier!

Meteen beginnen

Activiteiten op straat, in het klaslokaal of elders zijn het hart van ons werk. Je vindt hier achtergrondinformatie, draaiboeken en downloads voor de basisprojecten van Veilig Verkeer Nederland.

Je afdeling op orde

Als VVN afdeling heb je te maken met 1001 zaken. Dat wordt een stuk eenvoudiger met onze handige formats en formulieren die je kunt inzetten voor het organiseren van je afdeling.

Communiceren: een eigen stijl

Als afdeling communiceer je namens Veilig Verkeer Nederland. Belangrijk dus dat er eenheid is in hoe we ons presenteren, zowel inhoudelijk als in vormgeving. Download hier de documenten die jouw afdeling daar bij helpen.

Méér voor jouw afdeling

Trainingen en workshops volg je bij de VVN Academy. Ons uitgebreide trainingsaanbod is helemaal afgestemd op jou als VVN vrijwilliger. Je verdiept je kennis en bent nog beter toegerust om je activiteiten uit te voeren!


Je doet een beroep op het VVN Lab als je het gevoel hebt dat je activiteit om iets nieuws vraagt. Of als je een idee hebt dat je graag verder wilt uitwerken. We helpen je op een andere manier te kijken naar je projecten.

Toolkit Vrijwilligerswerving

In de ideale wereld kloppen vrijwilligers vanzelf bij je aan. Helaas werkt dat vaak niet zo. In deze Toolkit Werving vind je volop tips en tools die wél werken, gebaseerd op onderzoek, labsessies en goede ervaringen van onze eigen vrijwilligers.